fodbold

Fodboldrejser til Liverpool fc

- Bruger du mobil, så gå vandret !

 

Et besøg på Anfield - Liverpool fc hjemmebane til en fodboldkamp, er en fantastisk oplevelse som enhver ægte Liverpool fan har på sin "bucket list". Oplev stemningen, ikke bare under kampen, men også i byen, hvor der allerede dagen før vil være masser af fans samlet. Besøg en pub, og del en pint med de andre fans fra nær og fjern, det er en fantastisk oplevelse.

Tryk "Her" for at få et indtryk af stemningen til en kamp (vores facebook side).

Bemærk ændringer til priser mv. annonceres på vores facebook side. For nuværende er alt udsolgt, og der henvises til vores Facebook side, hvor evt. ekstra billetter vil blive sået op.

 

Ser frem til næste sæson (2019/2020), hvor vi forhåbentlig kan få adgang til endnu flere billetter end i år. 

 

 

Åbningspriser:

Crystal Palace den 19.1 

Leicester den 30.1

DKK 7495 (udsolgt)

DKK 5990 (udsolgt)

 IMG 7217

Herefter: 

Bournemouth den 9.2

Watford den 27.2

Burnley den 9.3*

Huddersfield den 27.4

 

DKK 7495 (udsolgt)

DKK 6495 (udsolgt

DKK 7495 (udsolgt)

DKK 7495 (udsolgt)

 Kontakt - Vil du høre mere

Send en mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  - Eller ring på 28978473


* Sandon Lounge (se mere her) og billetter på Upper Anfield Road

 

Prisen baseres på 2 stk. VIP  billet til Liverpool fc hjemmekamp for ved 2 personer med billet i standard dobbeltværelse (eller twin) 3 nætter (2 nætter ved hverdagskampe), med morgenmad. Excl. fly og øvrig transport. Rejser kan annuleres frem til modtagelse af kampbilletter, eller max 21 dage før kampdato.

VIP (Hospitality - Red Bar) giver jer adgang til lounge 2,5 timer før kamp (og 1 time efter kampen) med mulighed for at købe mad og drikke – Der vil være underholdning og spil, ligesom der vil deltageen Liverpool legende – alt sammen så I kan komme i den helt rigtige stemning til kampen.


Bemærk at vi har nogle af de bedste billetter (KN og KP) på Kenny Dalglish Stand i nærheden af "The Kop".

 
 
 

Hotel Richmond

I bor på 4 stjernet Hotel Richmond, centralt placeret i midten af Liverpool, tæt på både hyggelige pubs, forrygende shopping og transportmuligheder.

richmondhotel richmondrooms

Richmond Hotel har fået sit gode renomé ved konstant at levere en høj og personlig service, som medfører at alle gæster straks føler sig velkomne på hotellet. Richmond har formentlig nogen af de bedste senge i byen - Og hvem sætter ikke pris på en god seng.

 

Besparelse:

Billetter til Liverpool fc fodboldkampe er næsten umulige at få fat på til fornuftige priser – Og ønsker man en tur uden en kæmpe risiko for at blive snydt, så skal man købe Hospitality billetter, som kun sælges af godkendte samarbejdspartnere.

Hotel Express har i mange år skaffet billige hotelværelser til sine samarbejdspartnere igennem bookingportalen Hotel Express Online, og kombinationen af adgang til unikke fodboldbilletter og billige hotelværelser, giver Hotel Express mulighed for at sælge en pakke med billetter og hotelværelse til meget fordelagtige priser.

Andre leverandører af rejser til fodboldkampe, tager fx ved Liverpool – Crystal Palace den 19.1.2019 omkring 8790 (fx 8690 og 8890) for 2 billetter og 3 nætter på hotel – Vores pris er 6990 DKK (Med et bedre hotel).

I sparer: 1800 DKK (20 %) ved 2 personer

 

 

Hvordan kan I høre mere eller booke denne oplevelse:

Kontakt Hotel Express på mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , eller direkte på telefon 28978473 for bestilling/spørgsmål.

 

lfc4 

Som det fremgår har vi også priser klar på de øvrige kampe i sæsonen. Ønsker I flere eller færre nætter, så kan vi også give jer en god pris på dette, ligesom vi også kan finde værelser til jer, hvis I gerne vil bo på 1 - 3 - 4 - 6 sengs værelser.

Husk alle priser er excl fly, men vi hjælper gerne med rådgivning.
Priserne gælder så længe vi har værelser på Richmond. Herefter kan vi finde andre hoteller indtil billetterne bliver udsolgt.
Vi vil bestræbe os på at holde prisen nogenlunde på samme niveau, men det kan ikke garanteres.

 

 

Baggrund:

Hotel Express har indgået et samarbejde med Norges største specialiserede rejsebureau "Norwegian Sports Travel", som sælger fodboldrejser til Liverpool FC og Anfield.

Som officiel partner med Liverpool FC modtager du kun billetter sendt direkte via email i dit eget navn direkte fra Liverpool FCs eget billetsystem.

Vi bruger ikke fancards, sæsonbilletter eller papirkuponer i vores Premier League-pakker, og du ved altid, hvor du skal hen, når du bestiller. Vores E-billetter, der kommer i dit navn, sikrer dig altid adgang til Anfield.

Norwegian Sports Travel er selvfølgelig også opført som partnere på Liverpool FCs egne hjemmesider - Officielle Forhandlere af Reds Bar på Anfield.

Du er derfor 100% sikker på dine billetter, når du rejser med os.

 

 

Hotel Express:

Hotel Express har arbejdet med at skaffe billige hotelværelser til erhvervslivet siden 1987 - Med et medlemskab hos Hotel Express skal virksomheder ikke længere tænke på at holde styr på deres hotel udgifter - Hotel Express vil sørge for at der altid bookes det billigst mulige hotel inden for de rammer der er blevet udstukket.

Igennem Hotel Express samarbejdsaftaler kan mindre virksomheder få de samme indkøbsmuligheder som de store virksomheder, da Hotel Express sammen med vores Nordisk partnere ligger omkring 100.000 nætter på hoteller i Norden og derfor har stor "Buying Power", når der skal forhandles hotelaftaler.

Hos de store hotelkæder i Norden har Hotel Express nedenstående % i rabat på den til enhver tid gældende dynamiske pris

Scancdic 15 %

Best Western 20 % (15 % i resten af Verden)

Thon 20%

Arp-Hansen 15%

Dertil kommer 300 individuelle hotelaftaler med enkeltsående hoteller, med fastprisaftaler hvor der er op til 50% rabat på hotelværelset.

Medlemmer har også adgang til vores hotel bookingportal "Hotel Express Online", hvor der er priser som er op til 50% billigere end andre kendte udbydere, og 20% billigere i gennemsnit.

 

Kontakt:

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du en konkret pris på lige netop din fodbold tur, så kontakt Hotel Express på:
Mail:       Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon:  28978473