Artikler

Medlem guldkort forside

Hotel Express Erhverv

Medlemmer hos Hotel Express får adgang til online booking af 140.000 hoteller, med prisgaranti overfor alle andre kendte Hotel portaler. Ofte med besparelser på op til 50% og gennemsnitlig 20% billigere.

Alle medlemmer hos Hotel Express tilbydes nu gratis adgang til vores nyudviklede online søgemaskine - Hotel Express Online

Hotel Express Online er alt det vores nuværende system ikke er, samtidig med at det komplementere vores eksisterende hotelaftaler på fantastisk vis, således at I som medlemmer altid vil have adgang til de bedst mulige priser.

Hotel Express Online er kendetegnet ved følgende:

  • 140.000 hoteller worldwide
  • Prisgaranti overfor alle kendte søgemaskiner
  • Op til 50% billigere end fx andre kendte hotelsøgemaskiner, og 20% billigere i gennemsnit.
  • Alle vores overnatninger kan afbestilles
  • Betaling og bekræftelse med det samme

For at komme på Hotel Express Online, skal man bruge en kode, som kan rekvireres hos Hotel Express (tlf.: 2897 8473).

Gå til Hotel Expresss online: https://ho.hotel-express.com/denmark

Som udgangspunkt kan I få en kode pr. medlemskab. I vil som medlemmer stadig kunne kontakte os, og bede om at vi gennemfører bookingen ligesom I plejer, men da dette indebærer udveksling af kreditkortinformationer, så er det vores erfaring, at mange gerne vil gennemfører deres booking selv. Generelt så vil det gamle system være bedst uden for de største byer i hhv. Danmark, Norge og Sverige, mens Hotel Express Online er bedst i storbyerne, i Europa og i resten af verden.

 

Antallet af hoteller vil hele tiden blive udbygget, ligesom der vil bliver koblet billeje på og andre fordele vil ligeledes komme til. Vores udviklere vil også meget snart gå i gang med at udvikle en platform for smartphone og Ipad. Selve funktionaliteten på vores website vil også blive forbedret, primært omkring søgefunktionen, hvor koblingen mellem kort og hoteller bliver udbygget.

Større virksomheder med 500 ansatte eller mere, kan få udarbejdet deres helt egen website, hvor alle deres medarbejdere og evt. kunder kan få adgang til vores fantastiske priser, samtidig med at der vil være mulighed for at skræddersy websitet til at sætte fokus på specifikke forhold, marketing eller gennemføre kampagner såvel internt som eksternt.

Håber I snarest vil kontakte os, så vi kan sende jer nogle koder og I kan komme i gang med at gøre jeres hotelophold billigere både forretningsmæssigt og privat.

Gå til Hotel Expresss online: https://ho.hotel-express.com/denmark