Hotel Express blev grundlagt i USA i 1987 og ekspanderede til Europa med hovedfokus i Skandinavien. 

Hotel Express i Danmark startede sin agentur i 1990.
I dag er der omkring 60 kontorer rundt om i verden, der distribuerer Hotel Express til omkring 3,5 millioner virksomheder som medlemmer, der har adgang til vores hotel kontrakter godt spredt over hele kloden . Vores hovedkontor ligger i Kolding, Danmark.

Hotel Express Danmark har respekt, tilhørsforhold, ansvarlighed og udvikling som kerneværdier og er fælles for vores vision fremad om at Hotel Express Danmark vil være den smarte rejsendes bedste ven på vejen !

Hotel Express er et internationalt koncept, som har eksisteret i næsten 30 år. Vores mission er at give virksomhederne den bedst mulige pris på hotelovernatninger og konferencer med hurtig og personlig service ved aktivt at arbejde for at forhandle aftaler i Danmark og i udlandet.
De kontrakter, vi har er både enkeltstående hoteller og kæder som Best Western, Comwell, Scandic Hotels, Radisson Hotels, Clarion, Elite, First hotels, Hilton og Sheraton mv.

Målet er at hjælpe vores aftale hoteller med at øget deres kapacitet og margin indtægter og samtidig hjælpe medlemsvirksomheder til at sænke deres hoteludgifter, få bo billigere priser og gøre forretningsrejser nemmere.

Hotel Express er et medlemskab med mange fordele. Ud over vores forhandlede priser på hoteller, tilbyder vi også en række andre fordele. Rabatter på lejebiler, brændstof, oplevelsesbilletter, rejseguides..... Circle K, Shell og SIXT.

Vi på Hotel Express tror på kontakten og forholdet mellem mennesker, så du kan komme i kontakt med en af vores medarbejdere, og vi vil  lytte til dine behov, uanset om du er ny eller eksisterende medlem, partnere eller partner hoteller.

 NYHED. Brændstofaftale både med Circle K og Shell. - Op til 135 øre i rabat på diesel og 95 øre på benzin.