Book Nu

Hvad gør vi hos Hotel Express?

 

Hotel Express skaffer billige hotelværelser på flere måder. Med udgangspunkt I vores medlemmers forventning til geografi, kvalitet og pris – Gennemløber vi nedenstående muligheder og kommer tilbage med vores forslag.

 

  • Fastprisaftaler. Direkte aftaler med ca. 1000 hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Her har vi de billigste priser, hvor vi ofte er oppe på 50% rabat. Men nogle af hoteller vil først bekræfte 24-48 timer før ankomst.
  • Kædeaftaler. Vi har samlet alle kæderne (Scandic, Best Western, First, Comwell, Arp-Hansen, Wakeup, Thon, Elite og GoodMorning) i en portal, hvor vi hurtigt kan få overblik over hvor det er billigst. Vores priser er 10-20% under den pris du selv kan finde på fx Hotels.com) og du kan deltage i kædernes bonusprogrammer.
  • Hotel Express Online. Dette er vores bookingportal, som rækker ud i den store Verden, og som er rigtig god i store byer (også i Skandinavien) med mange hoteller. Her er vi i gennemsnit 20% billigere på værelser med morgenmad og fri afbestilling.
  • Eksterne leverandører. Er det ikke muligt igennem ovenstående 3 muligheder at finde et acceptabelt værelse, eller er der bare et godt tilbud på nettet, så booker vi den vej. Det kan også være at vi tager direkte telefonisk kontakt til et mindre hotel, og laver en aftale den vej.

Hvad kan jeg selv gøre?

Når du er medlem, så kan du med dit medlemskort i hånden (eller på din app) kontakte alle vores faste hoteller direkte og booke jf. vores aftalepriser. Der vil komme en ny app til at vise vej til disse hoteller, samt til hvilken pris vi har aftalt. Det forventes at den er klar ved årsskiftet 2019/2020.

 

Book på Hotel Express Online. Ved at trykke på knappen nedenunder, kommer du direkte til vores bookingportal. Husk at denne kun er en del af vores udbud, så kan du ikke finde et acceptabelt værelse, så kontakt Hotel Express, så gennemløber vi ovenstående og kommer tilbage med det bedst mulige forslag. For at se priser, skal der bruges en adgangskode og den udleveres til alle medlemmer ved indgåelse af aftale – Eller udleveres på forespørgsel.

 

Fremtiden

Vi arbejder hårdt på at få alle vores hoteller med fastprisaftaler integreret i en samlet portal/app, så medlemmer kan søge og booke på alle vores hoteller jf. pkt. 1 og 2 i ovenstående. Det er en proces som udvikler sig løbende, og når vi er oppe på ca. 80% tilslutning, så frigiver vi portal/app, således at medlemmer selv kan booke direkte igennem denne. Vi forventer at ramme dette omkring sommer 2020.