Vores koncept

Konceptet hos Hotel Express

 

Siden 1987 har vi hjulpet erhvervsrejsende i primært Danmark, Norge og Sverige med at finde et hotelværelse der matcher vore medlemmers behov og forventninger.
Igennem vores mange aftaler med både hotelkæder som Scandic, Best Western, Thon og Arp-Hansen samt ca. 1000 direkte aftaler med uafhængige hoteller – Kan vi altid sikre vores medlemmer den bedst mulige pris på et hotelværelse.

Vores priser på hotelværelser er i 90% af tilfældene billigere end hvad virksomheder normalt kan forhandle sig frem til. Vi køber fx over 5000 nætter hos Scandic om året – Det giver Hotel Express en favorabel forhandlingsposition, og derved mulighed for at gode rabatter til vores medlemmer.

 

Service

Vores medlemmer kan trygt afgive en forespørgsel hos Hotel Express – Så går vi i gang med at afsøge de muligheder der er i et givet område. Oftest så har vi en løsning klar, hvor vi allerede på forhånd ved, at dette hotelværelse er en rigtig god match for vores medlem. Men der kan også være situationer, hvor der måske ikke er ledigt i et område, eller at det er blevet meget dyrt. Så kommer vi tilbage til medlemmet med relevante forslag.

 

Omkostningskontrol

Rigtig mange rejsende foretrækker selv at booke hotelværelse – Og det gør de ved fx Hotels.com, hvor det er muligt for den rejsende at optjene privat bonus, vel at mærke på baggrund af et firmabetalt ophold. Det er jo helt fint, såfremt det er en del af den aftale der er mellem ansat og virksomhed. Men det ligger jo indbygget i dette, at den ansatte vil forsøge at gå til grænsen for hvad der tillades (mere bonus), med det resultat at den samlede udgift på hotelværelser stiger. Bookes der alternativt igennem Hotel Express, så kan virksomheden sikre, at der bliver lagt en økonomisk vinkel ind over bookingen, således at værelset bliver fundet som et samspil mellem geografi og en anstændig kvalitet jf. de retningslinjer medlemsvirksomheden har fastlagt.